Svenska
Gamereactor
nyheter

Dolph Lundgren kliver ombord Aquaman-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under gårdagen möttes vi av den oväntade nyheten att Josh Brolin kommer att spela Cable i Deadpool 2, men frågan är om inte DC och Warner Bros just toppade den genom att låta Dolph Lundgren (!) knipa en roll i James Wans kommande Aquaman-rulle.

The Hollywood Reporter skriver att Dolph kommer att spela rollen som King Nereus, en elaking som i serierna vid åtskilliga tillfällen försökt ta död på Aquaman, i filmen som beräknas ha premiär under julen nästa år. Roliga nyheter, såklart. Inte minst för att Dolph för alltid har en speciell och väldigt varm plats i våra actionälskande hjärtan, men också för att han visat sig som allra bäst när han tillåts spela elak på film - kolla bara på Roland Emmerichs rysligt underhållande Universal Soldier-film om du skakar på huvudet och inte riktigt vill tro på påståendet.

I övriga roller delar en stjärnspäckad ensemble på platserna. Nicole Kidman spelar Aquamans morsa, Temuera Morrison spelar Aquamans farsa, Willem Dafoe spelar snälla forskaren Dr Vulko, Yahya Abdul-Mateen II spelar elakingen Black Manta, Patrick Wilson är Aquamans halvbrorsa Orm och Amber Heard spelar Mera som är Aquamans fruga i serierna.

Dolph Lundgren kliver ombord Aquaman-filmen


Loading next content