Svenska
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2017

Maradona vill stämma Konami för olovlig använding av ansikte

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Diego Maradona har planer på att vidta rättsliga åtgärder mot Konami på grund av att de använder hans ansikte utan tillåtelse i Pro Evolution Soccer 2017. I spelet kan du låsa upp ett gäng gamla spelare som kallas för "Legends" och där ingår Ronaldinho, Thierry Henry, Gary Lineker och givetvis Diego Maradona (som förövrigt är den bästa spelaren du kan få). Maradona säger så här på sin Facebook-sida:

"I heard yesterday that the Japanese company Konami uses my image for its game PES 2017. Unfortunately, my lawyer Matias Morla will initiate the corresponding legal actions. I hope this is not another scam..."

Om det nu visar sig att Konami har pulat in karln utan att be om lov först (och inte pröjsat för det) är det väl klart att han blir upprörd. Vi får se hur detta slutar.

Pro Evolution Soccer 2017

Relaterade texter

Konami och Maradona är kompisar igen

Konami och Maradona är kompisar igen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter alla bråk som varit, hoppade Konami America-chefen Takayuki Kubo på ett flygplan och åkte till Argentina för att prata med legendariske fotbollstrollkarlen Diego...

4
Maradonas bråk om PES 2017 fortsätter

Maradonas bråk om PES 2017 fortsätter

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det började med att den argentinske überstjärnan Maradona hotade med att stämma Konami efter att ha inkluderat en spelare med hans namn som dessutom såg ut som honom i...



Loading next content