Svenska
Gamereactor
nyheter
Starcraft

Starcraft: Remastered är officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det hände! Vi kunde rapportera tidigare att det ryktades om att Starcraft var på väg tillbaka i form av en remaster och visst var det väl så. Blizzard har nu utannonserat Starcraft: Remastred och många på redaktionen har redan bytt underbyxor ett par gånger idag. Remastern innehåller inte bara Starcraft, dess expansioner och fläskig 4K-grafik, Blizzard har spelat in all dialog på nytt, lagt till nya filmsekvenser, fixat bättre matchmaking, molnsparning och lagt till stöd för andra språk, hela åtta stycken.

När släpps kalaset? I sommar är det vi vet just nu. Men, som om inte det här vore nog meddelar Blizzard även att Brood War får en patch den här veckan och att du kan kommer kunna ladda ner Starcraft Anthology som innehåller det första spelet och Brood War-expansionen helt gratis. Ja, du läste rätt. Spana in utannonseringen nedan.

Kommer du spela Starcraft i sommar?

HQ
Starcraft

Relaterade texter

6
Nu har Starcraft: Remastered släppts

Nu har Starcraft: Remastered släppts

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var i slutet av mars det utannonserades en remaster av klassiska Starcraft, vilket skulle släppas nu i augusti. Och nu är premiärdagen här och spelet kan laddas hem...



Loading next content