Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid

Bygg din egen Gray Fox-hjälm från Metal Gear Solid

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Är du trött på att få råd om hur man bygger sin egen hörnterrass eller hur man håller ordning i barnens rum med smarta (och roliga!) förvaringsutrymmen? Känner du kanske sedan även att du skulle vilja få instruktioner till hur man kan skapa något mer vettigt och användbart, och kanske dessutom något att bära när det vankas barndop och festligheter?

För om så är fallet så kan du zappa dig vidare från Äntligen Hemma och ta en titt på videon här. Där får vi nämligen lära oss ur man bygger en alldeles egen Gray Fox-hjälm från Kojimas spionage-serie Metal Gear Solid. Allt du sedan behöver för att göra din egen huvudbonad är; en 3D-skrivare, en radda minimotorer och sladdar, lite silikon, sandpapper och färg, allmänt kunnande och sisådär sju månader av ledig tid.

Resultatet må sedan inte öka värdet på din fastighet eller hindra dina ynglingar från att anlägga minfält av Lego-bitar i vardagsrummet, men visst ser den häftig ut?

Metal Gear Solid
What's up, Buttercup?

Tack Gameinformer

Relaterade texter

7
Spelet som startade allt (Kim)

Spelet som startade allt (Kim)

ARTIKEL. Skrivet av Kim Orremark

Turen har kommit till Kim att berätta vilket spel det var som gjorde att han på riktigt beslutade sig för att på ett eller annat sätt pyssla med spel på en mer seriös nivå...



Loading next content