Svenska
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs 2

Massor av förbättringar på väg till Watch Dogs 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För fyra dagar sedan lät Ubisoft meddela att den första Watch Dogs 2-expansionen försenas. Nu låter de berätta lite mer om vad som komma skall till spelet och det visar sig vara mer än vi vågat hoppas på.

Bland annat säger Ubisoft att de ska släppa en uppdatering innan själva expansionen kommer. Även denna innehåller nyheter som möjligheten att kunna spela om de uppdrag som ingår i Main Operation. Det ska också bli lättare att se om man ligger brunt till när man möter en annan hackare genom att granska dem för att se deras Hacker Level. Om det är fara på G så kan du glädjas åt att det kommer nya vapenritningar som du kan använda med 3D-skrivaren. Lägg till det att det också kommer justerbara svårighetsgrader.

Uppdateringen kommer även påverka spelbarheten. Många spelare har klagat på att det finns för många sätt att upptäckas på vid Hacking Invasions. Ubisoft har nu gjort så att det inte längre går att automatiskt profilera varken hackaren eller deras RC. Utöver det ska det också bli svårare att exploatera datorkontrollerade figurer för att hitta andra.

Bilarna får sig översyn för att det inte ska gå att köra runt som en galning, eftersom nedladdningar nu ska kunna göras från 120 meters avstånd genom att hålla in hack-knappen. Om målet ändå flyr kommer du få belöning baserad på hur mycket du lyckades få hem. Måltavlan kan se fram emot en belöning för att ha flytt, och om någon lämnar spelet å kommer belöning ändå delas ut.

Det finns betydligt mer än detta dock, däribland förbättrade poänglistor, ny skjutmekanik och så vidare. Du hittar hela listan över nyheter på denna länk.

Watch Dogs 2

Relaterade texter

Watch Dogs 2Score

Watch Dogs 2

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Ettan delade in spelarna i två läger. Många älskade, andra hatade. Nu är tvåan här och Oliver har satt tänderna i Ubisofts hacker-äventyr...

1
Vi infiltrerar en porrstudio i Watch Dogs 2

Vi infiltrerar en porrstudio i Watch Dogs 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa vecka släpps två stora uppdateringar till Watch Dogs 2, en gratis med massor av innehåll samt en som består av den sista expansionen till säsongspasset kallad No...



Loading next content