Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kanske innehåller multiplayer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet ytterst lite om CD Projekt Red nästa storspel Cyberpunk 2077. Faktum är att vi vet så pass lite att det nästan klassas som att vi vet ingenting alls. Om vi däremot ser tillbaka på studions gamla spel, som består uteslutande av spel i The Witcher-serien, kan vi nog förvänta oss ett storskaligt rollspel med stark story som (den här gången) utspelar sig i en science fiction-värld. Bortsett från det vet faktiskt inte så mycket mer. Tills nu.

Det har nämligen dykt upp lite ledtrådar som möjligen avslöjar vad CD Projekt Red har i görningen. Den polska utvecklaren har ansökt om bidrag från det polska GameINN programmet. I ansökan, som översatts av Gamepressure, står det att pengarna ska användas till "stadskonstruktion", "animering", "filmkänsla" och... "sömlös multiplayer".

De tre första punkterna är vi mer eller mindre vana vid att se i spel från CD Projekt Red. Däremot, den sista punkten, den står ut. Gamepressure översatte bidragsbeskrivningen och fick fram följande:

"Seamless Multiplayer - a complex technology for making unique multiplayer gameplay mechanics, including the ability to search for opponents, manage game session, replicate objects, and support for different game modes along with a unique set of dedicated tools"

Med andra ord så verkar det som att CD Projekt Red planerar att införa en liknande multiplayer-lösning som hittas i exempelvis kommande Watch Dogs 2. Det är värt att påpeka ännu en gång att detta är endast en liten ledtråd om vad kanske dyker upp i Cyberpunk 2077. Inget är officiellt.

Vad säger du? Vill du ha ett multiplayerspel från CD Projekt Red?

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content