Svenska
Gamereactor
nyheter
Alienation

Ny trailer visar klasserna till PS4-exklusiva Alienation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att det skulle gå att välja mellan olika klasser i finska Housemarques Alienation, men har inte fått möjlighet att prova på dem. Nu visas de dock upp i ny trailer.

HQ

Här är extra information i bildform:

Alienation
Alienation
Alienation

Tomasso de Benetti skriver på Playstation-bloggen att varje klass har ett unikt vapen, tre unika uppgraderingsbara förmågor samt tre uppgraderingsbara passiva förmågor. Spelarna kan levla upp från 1 till 30 genom att spela antingen kampanjen, göra uppdrag eller spela framslumpade scenarion som Housemarque dock inte vill spoila ännu.

De passiva förmågorna är fördelade på tre kategorier: Athlete, Warrior och Survivor. Precis som de aktiva kan dessa förmågor uppgraderas fler gånger. Varje gång ett erfarenhetspoäng ska användas tvingas du välja mellan två alternativ. Det går dock att göra om, om du känner att det blev helt fel.

Alienation släpps exklusivt till Playstation 4 den 26 april.

Alienation

Relaterade texter

6
AlienationScore

Alienation

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Finska utvecklarna bakom Dead Nation ger oss alieninvasion. Hur väl genomförd är den? Andreas har svaret...

4
Första patchen till Alienation ute nu

Första patchen till Alienation ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi gillade som bekant finska Alienation som bjuder på hektisk och kulört action. Under de tre veckor som gått sedan det släpptes har Housemarque inte legat på sofflocket...

1
Vi klämmer lite på nya Alienation

Vi klämmer lite på nya Alienation

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Housemarque är minst sagt upptagna nuförtiden och deras smått vansinniga, superhektiska shooter Alienation har precis nått butikshyllorna. Teamet som på daglig basis...



Loading next content