Svenska
Gamereactor
nyheter
Punch-Out!!

Efter hela 29 år - Ny hemlighet hittat i NES-liret Punch-Out

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kultspelet Punch-Out!! släpptes redan 1987 till NES och vi närmar oss med det mot lirets 30-årsdag med stormsteg. Med tanke på att spelet sedan funnits ute så pass länge skulle man givetvis kunna tro att samtliga "Easter eggs" och hemligheter vid det här laget borde blivit hittade. Så verkar dock inte vara fallet. Häromdagen publicerade nämligen en Youtube-användare kallad Midwesternhousewives en video där han visade upp en hemlighet som ännu ingen verkar ha noterat, eller åtminstone dokumenterat.

Det hela utspelar sig under bataljerna med slagpåsarna Piston Honda och Bald Bull där en pixlad och ytterst skäggig herre på första parkett ger ifrån sig en visuell ledtråd när man som spelare ska kunna knocka sin motståndare med blott ett enda slag. Den ansiktsbehårade mannen nickar nämligen när möjligheten visar sig och vill ni se spektaklet med egna ögon bör ni surfa vidare på länken här.

Vi vet sedan att denna hemlighet mycket möjligt kan vara upptäckt långt innan men då Punch-Out!! faktiskt regerade spelmarknaden i en tid då Internet var i sin absoluta linda verkar det först vara nu som påskägget blivit känt för de stora massorna.

Visste du om hemligheten?

Punch-Out!!
Första raden på vänster sida, där sitter han - den skäggige mannen!

Tack Gamespot

Relaterade texter

Punch-Out!!Score

Punch-Out!!

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Vi har väntat i 15 år på ett nytt Punch-Out och äntligen är Little Mac tillbaka. Är Wii-versionen en klockren snyting eller bara en fjösig örfil? Jonas "Hurricane" Elfving berättar...



Loading next content