Svenska
Gamereactor
nyheter
Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania-utvecklaren ska visa upp nytt spel i april

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nu över två år sedan spanska utvecklaren Mercurysteam lanserade deras senaste spel och uppföljaren till Castlevania: Lords of Shadow. Tvåan var sedan lite av en besvikelse för många med tanke på ettans tämligen genomgående höga kvalité och att det inte blev några mer vampyrlir från teamet kom kanske inte som någon stor överraskning. Utvecklaren fick därmed leta sig vidare mot nya projekt och förra sommaren valde man att mystiskt visa upp en bild på deras kommande storsatsning där vi bland annat fick se en betydligt mer scifi-doftande designinriktning. Sen vart det tyst dock. Tills nu.

Studion har nämligen gått ut med ett pressmeddelande att de åter samarbetar med forna Lord of Shadow-producenten Dave Cox och att de är redo att visa upp sitt nya spel redan nästa månad, alltså i april. Till detta serverades vi en något uppdaterad hemsida för spektaklet med ett antal nya konceptbilder som ni kan ta del av här nedan.

Kittlar detta er nyfikenhetsnerv?

Castlevania: Lords of Shadow
Castlevania: Lords of Shadow

Tack VG24/7

Castlevania: Lords of Shadow

Relaterade texter

Castlevania: Lords of ShadowScore

Castlevania: Lords of Shadow

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Zombier och troll, varulvar och vampyrer hukar sig i sina hålor. Den ursprungliga monsterdräparen är tillbaka! Mikael har följt med i en rejäl nytändning av Konamis anrika serie...



Loading next content