Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Ny detaljerad Dark Souls-staty på ingång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kommer ni ihåg Artorias, eller än mer känd som Artorias The Abysswalker från det allra första Dark Souls-spelet? Den gode riddaren var en av härskaren Gwyns noblaste riddare och tillsammans med sin trofaste monstervarg Sif satte han skräck i samtliga som ställde sig framför hans svingande stålsvärd. Inte ens avgrunden själv skrämde den hedersamma slagskämpen även om dess korruption slutligen förhäxade honom och tvingade sedan en som spelare att göra slut på hans lidande i DLC-paketet med riddarens namn. Så varför snackar vi om en karaktär och svårslagen boss till ett ett spel som släpptes för snart fem år sedan, så här en lördag i mars?

Jo, det verkar nämligen som First 4 Figures jobbar på en ny detaljerad samlarstaty föreställandes Artorias, detta efter att det officiella Twitter-kontot för Dark Souls släppte nedanstående bild.

Något för skrivbordet kanske?

Dark Souls

Tack Gameinformer

Relaterade texter

Dark SoulsScore

Dark Souls

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

From Software följer upp supersvåra Demon's Souls med ett ännu tuffare rollspel. Försäljningsargumentet är "dö och dö igen" och Elfving har undersökt hur underhållande det konceptet egentligen är...



Loading next content