Svenska
Gamereactor
nyheter
Clash of Clans

Mustigt sifferskryt från Clash of Clans-utvecklaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Framgången för mobilspelsgiganten Supercell, utvecklarna bakom Clash of Clans, Clash Royale, Boom Beach och Hay Day, verkar bara växa för var dag som går. I en nysläppt video delar nämligen den finländska spelstudion med sig av lite traditionellt sifferskryt om hur bra det går för deras appbaserade spelupplevelser, och den korta historien är att det går bra. Den lite längre och mer detaljerade versionen är att det går löjligt bra.

I videon som ni kan se med ett bestämt klick här får vi bland annat veta att deras spel spelas av inte mindre än hundra miljoner människor varje dag vilket ska vara mer än antalet amerikaner som dricker kaffe under ett dygn. Den 6:e mars registrerades det sedan även att deras sammanhängande spelbibliotek lirades i varenda land som finns på hela jorden. Vartenda ett, förutom i Tuvalu.

Låt oss sedan spara dig en Wikipedia-sökning:

"Tuvalu (tuvaluanska Tuvalu) är en stat i Polynesien i sydvästra Stilla havet."

I klippet får vi slutligen veta det att Supercell "dödat" hela fjorton andra spelkoncept som de jobbat på under åren men som av olika anledningar inte höll måttet för att platsa i deras portfolio med blott - än så länge - fyra kommersiellt mycket framgångsrika titlar.

Spelar du något av Supercells mobilspel eller bor du möjligen i Tuvalu?

Clash of Clans

Tack Gamespot

Relaterade texter



Loading next content