Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls III: Morrowind

Utvecklarna bakom Morrowind-modden ber om hjälp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Skywind är namnet på den fansskapade remaken av rollspelspärlan The Elder Scrolls III: Morrowind, tänkt att uppdatera Vvardenfell och övriga kejsarprovinsen Morrowind i grafikmotorn byggt för det senaste TES-liret, Skyrim. Arbetet bakom återskapandet går sedan framåt, långsamt men framåt, något utvecklarna The Elder Scrolls Renewal Project meddelar i en ny videouppdatering. Fokuset i meddelandet är dock inte att berätta om framstegen utan att främst be om hjälp från mer fans av serien då den öppna spelvärlden av förståeliga skäl är tämligen krävande att arbeta med.

Det de främst söker är artister för hjälp med koncept likväl 3D-modeller, olika typer av ljudtekniker, röstskådespelare samt erfarna nivådesigners och känner du att du skulle ha något att erbjuda kan du ansöka via deras forum. Vi övriga utan någon direkt talang för spelskapande behöver dock inte göra något annat än skamlöst luta oss tillbaka och njuta av alla mysiga miljöer via uppdateringsvideon på den här länken.

När modden ska släppas är ännu oklart,men håll inte andan då mycket arbete verkar ännu återstå.

The Elder Scrolls III: Morrowind

Tack VG24/7

Relaterade texter

5
Räkna inte med någon Morrowind-remaster

Räkna inte med någon Morrowind-remaster

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Skyrim går idag att spela till det mesta man kan köra spel på, och det har fått många att undra varför det inte ges mer kärlek till klassiska Morrowind från Bethesdas...



Loading next content