Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline är dött och begravet?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med knappt ett år under bältet ser inte framtiden för Battlefield-spinoffen, Hardline sådär superljus ut. Spelet är som ni redan vet i princip det första spelet i serien som inte utvecklats av svenska Dice utan pulades istället ihop av Dead Space-studion Visceral Games. Mer extramaterial till kriminaläventyret är sedan att vänta då den femte expansionen vid namn Betrayal ska släppas nu i mars och erbjuda nya kartor, nya vapen samt nya fordon att ratta runt i den virtuella och brottsliga undervärlden.

Frågan är dock hur många det är som faktiskt kommer spela expansionen?

Spelsidan VG24/7 har nämligen kollat lite siffror om hur många det egentligen är som spelar actionrökaren så här i väntan kring kommande DLC-släppet och nuffrorna ser som redan nämnt inte jättepositiva ut. Enligt sidan är det knappa tusen spelare som lirar Battlefield: Hardline på PC i detta nu (med en peak lite över tvåtusen) och det ser inte mycket bättre ut på konsolfronten. Playstation 3, 4 och Xbox One hade visserligen något bättre siffror överlag men det tycks röra sig mer om några marginellt enstaka hundratal och man framhäver även att tidigare Battlefield-givar som Battlefield: Bad Company 2 samt Battlefield 3 har mer aktiva spelare trots att de är betydligt äldre spel.

Det återstår att se om Betrayal kan vända på skutan för Hardline eller om det är det sista vid ser från spinoff-delen i fråga.

Spelar du ännu Battlefield: Hardline?

Battlefield: Hardline

Relaterade texter

Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Studion bakom Dead Space har förvandlat Dice helsvenska multiplayerkrig till en intensiv snut-thriller proppad av personlighet

6
Battlefield: Hardline-expansion nästa månad

Battlefield: Hardline-expansion nästa månad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Battlefield: Hardline blev inte riktigt den succé EA hoppats på när de introducerade denna spinoff i Battlefield-serien. Däremot fortsätter de supporta spelet på bästa...



Loading next content