Svenska
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero Live

Guitar Hero Live nådde ej Activisions mål

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I den senaste kvartalsrapporten från Activision låter de meddela att Guitar Hero Live haft en "lower than expected performance". Exakt vad förväntningarna låg på är oklart, men det står klart att det varit en utmaning att väcka musikgenren till liv igen då även Rock Band 4 haft det svårt.

Men det är dock inte tal om någon katastrof för Activisions del och det kommer därför fortsätta att satsa på konceptet med massor av nytt innehåll till Guitar Hero Live. Spelet kommer nämligen vara det enda i serien till denna generations konsoler, eftersom de inte vill upprepa gamla misstag och tjata ut serien. Du kan alltså handla det nu och fortsätta spel under åratal framöver då det inte blir gammalt, utan bara större och bättre. Activision-bossen Eric Hirshberg säger:

"Guitar Hero Live is a fun, high-quality game that introduced innovative new game play to fans, including the GHTV platform, which keeps our community engaged and will allow us to cost-effectively deliver new content and build our installed base. We plan to release new content, but not another full Guitar Hero console game this cycle."

Varje vecka har Activision och utvecklaren FreeStyle Games släppt nytt innehåll och så sent som i onsdags kom en massa låtar med kärlekstema inför alla hjärtans dag. Här på redaktionen spelas Guitar Hero Live flitigt, har du hunnit testa ännu och vad tycker du?

Guitar Hero Live

Tack MCV

Relaterade texter

Guitar Hero LiveScore

Guitar Hero Live

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Ümlaut har fått sparken och plastguran har totalrenoverats. Jonas Mäki har recenserat rebooten av Guitar Hero Live och är positivt överraskad...

2
Hårdrockshjältar i Guitar Hero Live

Hårdrockshjältar i Guitar Hero Live

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ett nytt Premium Set med det förföriska namnet Hard Rock Heroes har lagts till i Guitar Hero Live. Det betyder som vanligt samtidigt att förra veckans låtar läggs till i...



Loading next content