Svenska
Gamereactor
nyheter
Godus

Nej, Molyneux ska inte sluta göra spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Peter Molyneux känner ni alla till. Karln är idag förmodligen lika ökänd som han har varit en viktig personlighet för spelindustrin genom åren och om du är ett av hans fan och följer honom på Twitter kan du ha fått dig en smärre chock nyligen. Det såg nämligen ut som att han var på väg att avgå och lämna industrin helt.

Såhär löd en serie av tweets, som nu tyvärr är borttagna:

"Godus will be taken down from the Steam Store with immediate effect, thank you to all those involved."

"This is also the time I would like to announce my retirement from the games industry. It has been a long journey for me. Thank you."

"Overall my time in the industry has been bitter sweet, however, my biggest mistake was Fable III, it pushed me and my team to the limits."

I slutändan visade det sig dock att Peters Twitter-konto hade blivit hackat och att allt som skrevs i de ovanstående tweetarna var rent hittepå ihopknåpat av en cyberbuse. Flera av mannens medarbetare gick ut på sina egna Twitter-konton för att dementera påståendena i hopp om att lugna ner massorna innan Molyneux själv slutligen gick ut med följande tweet:

"Ahh my account has been hacked, ( you can tell cos they know how to spell) I am not retiring, not closing godus"

Och så var alltså sagan om Peter Molyneux fejkade avgång slut. När vi ändå är inne på ämnet vill vi samtidigt tipsa om Twitter-kontot "PeterMolydeux" som är ett parodikonto baserat spelutvecklaren i fråga. Skojaren bakom detta briljanta skämt var snabbt på bollen för att kommentera händelsen med följande uttalande:

"Not retiring just yet. I will ONLY retire upon launching the world's first truly perfect game experience, which I'm very close to achieving"

Godus

Relaterade texter

1
Peter Molyneux-spel tas bort från Steam

Peter Molyneux-spel tas bort från Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Steam-användare kommer snart inte längre kunna köpa de båda Peter Molyneux-titlarna Godus och Godus Wars, och i ett inlägg på Steam förklarar utvecklaren 22 Cans att de...

5
Nej, Molyneux ska inte sluta göra spel

Nej, Molyneux ska inte sluta göra spel

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Peter Molyneux känner ni alla till. Karln är idag förmodligen lika ökänd som han har varit en viktig personlighet för spelindustrin genom åren och om du är ett av hans...



Loading next content