Svenska
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Spela Half-Life med dina vänner redan i morgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan rapporterade vi om en fanskapad expansion till Gordons andra actionrökare som skulle släppas via Steam redan nästa månad. Är du dock möjligen mer förtjust i originalet Half-Life och alltid känt att spelet skulle vara än mer magiskt om man fick spela det tillsammans med sina vänner så kommer här glada nyheter. Modden Sven Co-Op ska nämligen erbjuda möjligheten att åter besöka Black Mesa i sällskap av dina nära och kära där man i gemensam kraft kommer få ta sig igenom hela kampanjen. Modden har visserligen funnits ute redan i runt 17(!) år, ända sedan spelet egentligen släpptes år 1998 men det är först nu som det får en fristående release via Steam.

I spelet, som kommer kosta exakt noll riksdaler och släppas redan imorgon fredag, får vi inte bara röja runt bland ogästvänliga testlokaler och alieninfekterade hallgångar tillsammans med andra människor. Svårighetsgraden ska även vara uppskruvad för att matcha antalet spelare och man kommer också kunna skapa sina alldeles egna kartor och spellägen.

Så ställ in brunchen med svärföräldrarna, damma av den gamle kofoten och gör dig redo att tillaga huvudkrabbor med polarna med start den 22 januari.

Half-Life

Tack Kotaku

Relaterade texter

9
Spelminnen: Half-Life MP

Spelminnen: Half-Life MP

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Hegevall minns sommaren 1999 där han och fem stycken vänner på daglig basis spenderade sin lön på att hyra datorer på ett lokalt internetcafé, allt för att skjuta ihjäl varandra i Valves debut-mästerverk...

3
Half-Life var nära att bli ett blodbad

Half-Life var nära att bli ett blodbad

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Brett Johnson en före detta nivådesigner hos Valve berättade i en video om sin tid med utvecklingen av Half-Life. Där förklarade han hur de under utvecklingen brottades...



Loading next content