Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Boy and the Cursed Kingdom

Första gameplay-trailern från Monster Boy and the Cursed Kingdom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Franska utvecklaren The Game Atelier försökte förra året få i gång ett Kickstarter-projekt kallat Flying Hamster II, ett spel som betraktades som en andlig uppföljare till Wonderboy/Monster World-serien. Dessutom var originalskaparen av dessa båda, Ryuichi Nishizawa, inblandad i utveclingen.

Under Kickstarter-kampanjen hände dock något ovanligt. En utgivare klev in och vill ha rättigheterna varpå kampanjen avslutades. Därför är FDG Entertainment nu utgivare och titeln byttes till Monster Boy and the Wizard of Booze. Det var dock ett hårt kritiserat namn och nu heter det slutligen därför Monster Boy and the Cursed Kingdom.

Nu har äntligen en gameplay-trailer visats upp ochh det ser riktigt smaskigt ut. Aktuella format är PC, Playstation 4 och Xbox One.

HQ
Monster Boy and the Cursed Kingdom

Relaterade texter

Monster Boy and the Cursed KingdomScore

Monster Boy and the Cursed Kingdom

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Monsterboy and the Cursed Kingdom är alltså så nära en nystart för Segas ikoniska Wonderboy-serie (även känd som Monster World) som man kan komma. Saken är den att det...

2
Här är dina fyra Stadia Pro-spel för juli

Här är dina fyra Stadia Pro-spel för juli

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Google var först ut denna gång med att utannonsera vilka spel som ingår nästa månad med deras prenumerationstjänst Stadia Pro. Det är en liknande lösning som Playstation...



Loading next content