Svenska
Gamereactor
nyheter

Blizzard förlänger trialperioden för WoW

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att World of Warcraft släppts i USA så blev spelet en så pass stor succé att Blizzard fick stora problem med deras servrar. Många som köpt spelet kunde inte ens logga in på en server under releasedagen (eller dagarna därpå) då de var överfyllda med förväntansfulla spelare. Antalet servrar har sedan dess dubblerats så nu flyter nog allt på som det ska. Blizzard har den goda smaken att ersätta de som haft problem med att kunna spela WoW den gångna veckan. Den trial-period som alla spelare får (en gratis månad) har förlängts som plåster på såren till de som drabbats.

"We sincerely apologize for any inconvenience and are dedicated to providing World of Warcraft players with the best play experience possible. Therefore we'll be adding a small trial-period extension for players who created accounts before or during the downtime. In the days ahead, we'll provide additional details on how the trial-period extension will be determined." säger Blizzard på ett forum.

I början av nästa år släpps World of Warcraft i Europa och i december kommer det slutlgiltiga betatestet för de europeiska servrarna att köra igång.



Loading next content