Svenska
Gamereactor
nyheter
Danganronpa V3: Killing Harmony

Mer info kring Danganronpa 3 - både som spel och anime

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att Spike Chunsoft jobbade på ett nytt Danganronpa-spel till både Playstation Vita och Playstation 4, men nu har vi äntligen fått veta mer om nästa kapitel i deras vridna high school-seriemördar-drama. Spelet heter New Danganronpa V3, och bär undertiteln Minna no Koroshiai Shingakki (på engelska "A New Semester for Everyone's Killing Life"). Här kommer vi få bekanta oss med en helt ny bunt skolelever, och den enda karaktären som återvänder från tidigare delar är självaste djävulsbjörnen Monokuma.

Men alla lösa trådar från tidigare spel då? Jo, alla de frågorna kommer besvaras i en helt ny animeserie som ska sändas i Japan nästa år. I Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy återvänder överlevare från både första och andra spelet i serien. Danganronpa är en av de underligaste, mest unika och coola spelserierna vi haft nöjet att bekanta oss med på senaste, så att den växer sig större nästa år låter helt fantastiskt enligt oss på redaktionen.

Danganronpa V3: Killing HarmonyDanganronpa V3: Killing Harmony
Både spelet New Danganronpa V3 och animen Danganronpa 3 släpps nästa år. Vad ser du mest fram emot?

Relaterade texter

0
32 trevliga minuter Danganronpa V3-gameplay

32 trevliga minuter Danganronpa V3-gameplay

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Gamereactorvar inbjudna till ett event i London denna vecka för att titta närmare på Danganronpa V3: Killing Harmony, och under demonstrationen spelade vi in 32 härliga...



Loading next content