Svenska
Gamereactor
nyheter
Praey for the Gods

Nya detaljer kring Prey for the Gods

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare i veckan kunde vi rapportera om Shadow of the Colossus-klonen Prey for the Gods, ett snötäckt äventyr där gigantiska bossar står på menyn.

Efter att ha mailat skaparna av spelet, har vi nu fått lite fler detaljer kring den kommande titeln. Uvecklaren No Matter säger i mailet att Prey for the Gods började utvecklas så sent som 14:e september i år, vilket är högst imponerande med tanke på att det redan finns en trailer för spelet, I mailet berättar studion också att Prey for the Gods kommer släppas till PC och Mac, men något premiärdatum har de inte ännu:

"Not at this time. We'll release when we are ready."

På frågan om det kommer finnas mer att utforska och göra än att bara dräpa bossar såsom i Shadow of the Colossus, svarar No Matter såhär:

"There will be more things to discover, and more dangers to avoid."

Förhoppningsvis får vi veta mer om Prey for the Gods inom en snar framtid. Snötäckta spel är alltid mumsigt, eller vad tycker du?

Praey for the Gods

Relaterade texter

2
Prey of the Gods kommer även till konsol

Prey of the Gods kommer även till konsol

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Prey for the Gods Kickstarter-sida visar spelet köras på Playstation 4 och Xbox One. Det Shadow of the Colossus-liknande spelet, som utvecklarna No Matter vill ha 300 000...



Loading next content