Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Första expansionen till The Witcher 3: Wild Hunt är snart färdig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Heart of Stone, den första riktiga expansionen till The Witcher 3: Wild Hunt, verkar komma snabbare än förväntat. Travis Currit, en av utvecklarna från CD Projekt Red, deltog under årets PAX Prime och passade då på att meddela att expansionen snart är färdig och att den artar sig riktigt bra.

Innehållsmässigt kommer expansionen att erbjuda dryga tio timmar av ny handling. Tillsammans med den andra planerade expansionen, Blood and Wine, kommer det att finnas 30 timmar av nytt spännande innehåll att gotta in sig i samt en ny vidsträckt region kallad Toussaint att utforska.

Den regionen kommer dock inte att vara redo till Heart of Stone utan kommer istället till den andra expansionen, som efter en snabb liten matematisk uträkning kommer att vara ungefär dubbelt så stor som den första expansionen. Förhoppningsvis kommer det alltså att vara värt väntan.

Och ja, Heart of Stone kommer att bjuda på nya fräscha Gwent-kort.

The Witcher 3: Wild Hunt

Tack Dualshockers.

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content