Svenska
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

Epic parodierar Call of Duty

Ladda hem och provspela Duty Calls

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Epic är på hugget med marknadsföringen av Bulletstorm. Första gav man sig på Halo med trailern Last Call, och nu är det Activisions tur att får en avhyvling å det grövsta. Epic har nämligen gjort minispelet Duty Calls, ett Call of Duty-inspirerat spel där du ikläder dig rollen som kommandosoldat som med ditt trofasta vapen måste fylla fiender med kulor för att förhindra att fienden fräser av en mindre atombomb. Känns det bekant?

Det gör det såklart och det är det Epic och People Can Fly vill visa. Alla dumma och meningslösa floskler och genrekomponenter drivs det med till enorma nivåer. Du briefas av en sällsynt ointresserad berättarröst som berättar vad du ska göra. Nästan varje gång du skjuter ihjäl någon går du upp i rank, fienden ställer sig stilla framför dig med draget vapen, utan att skjuta, då de är upptagna med att förklara att de är generiska fiender. Lägg här till att varje gång du avfyrar ditt vapen, hörs ett tydligt "boring" för varje kula du avlossar.

Du laddar hem Duty Calls här, men vill du bara se spektaklet kan du ju såklart bara kika på vår genomspelning.

HQ

Relaterade texter

BulletstormScore

Bulletstorm

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Spelet som beskrivits som "the worst game ever" av lättstötta medier är i själva verket riktigt bra. Läs Gamereactors recension...



Loading next content