Svenska
Gamereactor
nyheter
Quake Arena Arcade

Veckans Xbox Live Arcade-spel

X-men, japansk Go och framför allt Quake

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det är en väldigt varierad vecka med bra spel på Xbox Live Arcade. Tre spel släpps som erbjuder både retro, action och stillsamma pussel. Först ut är hett efterlängtade Quake Arena Arcade (bild 1-3), ett spel många läsare mejlat om och frågat när det kommer.

HQ

Nu är det här och upp till 16 personer kan göra upp online i något av sex olika spelsätt i en av de mest klassiska förstapersonsskjutarna av dem alla. 33 populära banor finns med liksom 12 Xbox 360-exklusiva sådana och en helt ny singleplayer-kampanj. Kort sagt, snuskigt mycket action för de 1200 Microsoft-poäng (runt 130 kronor) Quake Arena Arcade kostar.

Spel nummer två är X-men Arcade (bild 4-6) baserat på Konamis klassiker från 1992. Ett co-op-spel av beat 'em up-typ som faktiskt står sig riktigt bra än idag. Upp till fyra personer kan spela tillsammans på samma Xbox 360, och upp till sex online.

Cyclops, Colossus, Wolverine, Storm, Nightcrawler och Dazzler är de valbara mutanterna som finns tillgängliga. De, liksom resten av spelet, blir din egendom för 800 Microsoft-poäng (runt 90 kronor).

Till sist kommer även Path of Go (bild 7-9). Ett spel baserat på Go, vilket oftat brukar beskrivas som Japans svar på schack och som vi bland annat sett i charmiga mangan/animén Hikaru no Go. Path of Go blir ditt för 400 Microsoft-poäng (drygt 40 kronor).

Quake Arena ArcadeQuake Arena ArcadeQuake Arena ArcadeQuake Arena Arcade
Quake Arena ArcadeQuake Arena ArcadeQuake Arena ArcadeQuake Arena Arcade

Relaterade texter

Quake Arena ArcadeScore

Quake Arena Arcade

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Det är blodtörstigt. Det är ilsnabbt. Det är Quake III Arena i konsoltappning, men är det lika bra som sin motsvarighet till PC?



Loading next content