Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 4

Troy Baker fick Far Cry 4-roll genom mordhot, på sätt och vis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Troy Baker är en skådespelare som gjort en karriär av att låna ut sin mångsidiga röst till TV-spelskaraktärer. Ni kanske har hört talas om honom och om ni inte har hört talas om namnet har ni med allra största säkerhet hört hans röst. Förutom att ha spelat huvudrollerna i högprofiltitlar som The Last of Us, Bioshock Infinite, Call of Duty: Advanced Warfare, Middle-Earth: Shadow of Mordor och Infamous: Second Son har han gjort bi- och skurkroller i spel som Batman: Arkham Knight, Mass Effect 3 och God of War: Ascension. Han spelar även viktiga roller i stora kommande spel som Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och Uncharted 4: A Thief's End.

Karln är minst sagt sysselsatt, helt enkelt. En annan roll han nyligen gjorde som gjorde ett intryck på spelare världen över är Pagan Min i Far Cry 4, en roll vars anställningsprocess han under en panel på Indy PopCon berättade lite mer om.

Baker berättar att han satt i ett möte med teamet bakom spelet och de berättade att han hade fria tyglar att göra lite vad han ville med rollen för att övertyga dem att han var rätt för jobbet, med den enda inflikningen var att de inte ville ha The Joker. När en assistent promenerar in i rummet med kaffe fick Baker en idé.

Detta är vad som hände, med mannens egna ord: "All of a sudden she walks in, I said ‘I'm sorry, who is this? Who is this walking into this room right now? N-n-n-no no no no, don't leave. Sit down, have a seat. Please. No no no no, just make yourself comfortable. Would you like some coffee that you brought in, it looks very delicious. Now, here's what I'm going to do: I'm going to murder her right in front of you."

Det var detta improviserade mordhot på en Ubisoft-assistent som övertygade Far Cry 4-teamet att Troy Baker var rätt för Pagan Min. Det är en kul historia, om inte annat.

Far Cry 4

Relaterade texter

Far Cry 4Score

Far Cry 4

RECENSION. Skrivet av Carl Brännström

Inbördeskrig rasar i Kyrat och vägen till fred går via brutalt övervåld, galna elefanter och stora explosioner. Calle har utforskat Ubisofts enorma spelvärld och vill inte åka hem

Veckans erbjudanden med Xbox Live Guld

Veckans erbjudanden med Xbox Live Guld

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Major Nelson har låtit utannonsera veckans Deals With Gold, en trave spel och DLC som kraftigt prissänkts till Xbox-konsolerna för alla som har Xbox Live Guld. Både Far...



Loading next content