Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 15

Bobby Moore nu tillgänglig i FIFA 15 FUT Legends

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Brittiska fotbollslegenden Bobby Moore finns nu att använda i det Xbox-exklusiva FIFA 15 FUT Legends-läget, och som synes på statistiken här nedan var han en spela att räkna med under sin glans dagar.

FIFA 15

Moore var lagkapten under Englands succévärldsmästerskap 1966. Han var även lagkapten i West Ham men dog av cancer 1993, och det är hans änka Stephanie Moore som hjälpt EA att få med honom i FIFA 15. Hon har kommenterat saken i ett officiellt uttalande och säger:

"We were delighted to work with EA Sports to continue Bobby's legacy through FIFA 15 Ultimate Team Legends. They're helping us raise much needed funds for the Bobby Moore Fund and by comparing Bobby's statistics to current players, we're showing youngsters what made Bobby one of England's all-time greats."

FIFA 15

Relaterade texter

FIFA 15Score

FIFA 15

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU (Översättning: Jonas Mäki)

Vi har äntligen fått sparka boll i FIFA 15. Kolla in vår mastiga recension för att se om detta är den fotbollsrevolution du väntat på till den nya generationens konsoler...

2
Ny trailer för FIFA 15 Ultimate Team

Ny trailer för FIFA 15 Ultimate Team

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det populära spelläget Ultimate Team är såsklaret en viktig del även av FIFA 15. Här får du bygga ett eget lag och visa det värdigt mot hårdkokta motståndare. Och alla...



Loading next content