Svenska
Gamereactor
nyheter
Voodoo Vince

Microsoft överger Voodoo Vince

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det var bara några veckor sedan Gamreactor kunde rapportera att Microsoft övergett varumärket Blinx (katten från Blinx: The Time Sweeper samt dess uppföljare). Det var en rest från ett försök att etablera en populär plattformsmaskot kort efter att den första Xboxen lanserats. När det inte gick som planerat försökte de även med en figur kallad Voodoo Vince i ett självbetitlat spel.

HQ

Till skillnad från Blinx-äventyren var Voodoo Vince faktiskt roligt och ett smart plattformsspel för en lite äldre skara gamers. Men försäljningen var mager och någon uppföljare blev det aldrig, och tyvärr verkar det inte som att det någonsin kommer bli en heller. Orsaken är att Microsoft nu har övergett varumärket och därmed inte har rätt att använda det.

Många Voodoo Vince-fans (jodå, de finns) fick upp förhoppningarna om ett nytt spel när Xbox-chefen Phil Spencer förra året twittrade: #MyFavoriteGame is Voodoo Vince. What's yours?

Men så blev det alltså inte. Den ljuvliga voodoo-dockan lär aldrig mer synas i ett TV-spel igen. Voodoo Vince kan tyvärr vara både svårt att få tag på och att spela då det inte är en av de bakåtkompatibla titlarna till Xbox 360, men vi rekommenderar en titt på vår recension om du vill veta mer om denna högkvalitativa parentes i spelhistorien.

Voodoo Vince

Relaterade texter

5
Voodoo VinceScore

Voodoo Vince

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

I en underbar tolkning av ett förtrollat New Orleans ska voodoodockan Vince ge sig ut på räddningsuppdrag.

Microsoft överger Voodoo Vince

Microsoft överger Voodoo Vince

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var bara några veckor sedan Gamreactor kunde rapportera att Microsoft övergett varumärket Blinx (katten från Blinx: The Time Sweeper samt dess uppföljare). Det var en...

0
Voodoo Vince

Voodoo Vince

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Jonas Mäki

Voodoo Vince är i grunden ganska traditionellt plattformspel. Det som särskiljer det från mängden är dock hjälten Vince. Istället för att skada sina fiender ska han skada sig själv.



Loading next content