Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Är detta lanseringsdatumet för Metal Gear Solid V?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många är vi som väntar på Gedigna Ormens nästa äventyr med tidigare utlovad lansering under 2015. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain kan dock komma att dyka upp så tidigt som i februari nästa år, om vi får tro en av de anställda på en ej namngiven, populär återförsäljare på obestämd plats i världen.

När den anställde - som via bildforumet Reddit delat sitt fynd - gjorde en snabb genomsökning över kommande produkters släppdatum, som denne av någon anledning har för vana att göra, visades något annat än ett generiskt lanseringsdatum för Hideo Kojimas kommande äventyr. Det väldigt specifika datumet 24 februari 2015 var istället vad som uppenbarades på skärmen.

Detta datum kan mycket väl vara ännu ett generiskt sådant, men det faktum att man uppdaterat det till något så specifikt tyder onekligen på något annat. Du gör dock bäst i att gnugga en näve salt i ansiktet innan du börjar skrika av lycka och bokar semester i slutet av februari. Vi håller ändå tummarna riktigt hårt, som sig bör.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Foto: mikefancypantsReddit.

Relaterade texter

4
Nu finns Quiet spelbar i Metal Gear Solid V

Nu finns Quiet spelbar i Metal Gear Solid V

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått tre år sedan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain släpptes och lika lång tid sedan Konami sade att de inte skulle fokusera lika mycket på spel längre. Med...



Loading next content