Svenska
Gamereactor
nyheter
Toybox Turbos

Första trailern till Codemasters nya spel Toybox Turbos är här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Codemasters som kanske mest är kända för sina mer realistiska bilspel har nu vridit om startnyckeln till deras nya leksaksbilspel Toybox Turbos, och låtit den första trailern gasa ut på interners vägar som du kan flukta in nedan.

Detta ultragulliga spel kommer först och främst att släppas till PC och vad det lider även till Playstation 3 och Xbox 360. Du kommer kunna brumma runt på alltifrån köksbord och biljardbord och sladda runt på diskbänkar fyllda med både korvar såspölar. Allt som allt är det 35 kärror du kan ratta runt med på de arton banorna som finns.

Du erbjuds även ett flerspelarläge med upp till fyra spelare, både online och lokalt. Och tack vare möjligheterna att pimpa din bil med maskingevär, hammare och allt däremellan kan vi räkna med tokigt kaotisk racing tillsammans i goda vänners sällskap.

Vill du lägga labbarna på ratten och gasa runt i Toybox Turbos gör du bäst i att markera den 12 november i kalendern, det är nämligen då det släpps på Steam. Och som sagt, till Playstation 3 och Xbox 360 släpps det snart.

HQ

Codemasters.

Relaterade texter

7
Toybox TurbosScore

Toybox Turbos

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Studion bakom Micro Machines II: Turbo Tournament ger sig i kast med Bollibompa-doftande multiplayerracing, igen



Loading next content