Svenska
Gamereactor
nyheter
Ultra Street Fighter IV

Capcom utannonserar Ultra Street Fighter IV: Omega Mode

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att de sagt det i åratal, visar det sig nu att Capcom fortfarande inte anser sig vara färdiga med Street Fighter IV. Nu har de låtit utannonsera Omega Mode till Ultra Street Fighter IV, ett tillägg som förändrar spelet från grunden.

Capcom anser själva att det är mer av ett lättsamt tillägg och därför kommer det inte finnas några rankade matcher att spela online, utan bara erbjudas vänskapligt stryk. Vad de har gjort är att lägga till drivor av nya attacker och funktioner till alla 44 kämparna, utan att ta hänsyn till att hålla den nivå på balans som vi kommit att kräva av Street Fighter. Några exempel är att Guile nu har dykande sparkar liknande de som Remy hade i Street Fighter III: Third Strike medan Dhalsim kan dra fiender mot sig med hjälp av hans yoga-krafter.

Här under hittar du en maffig trailer som visar det som lagts till i och med Omega Mode, vilket som synes är en hel del. Och det kanske bästa av allt är att expansionen denna gång är helt gratis. Omega Mode släpps till Ultra Street Fighter IV senare detta år.

HQ

Relaterade texter

Ultra Street Fighter IVScore

Ultra Street Fighter IV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcom laddar om Street Fighter IV-bössan med ytterligare en uppdatering. Vi har tagit reda på om du bör uppgradera dig ytterligare en gång...



Loading next content