Svenska
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

Säsongsfinalen av The Walking Dead ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Säsong två av det ljuvliga Telltale-äventyret The Walking Dead är nu officiellt över. Det femte och sista avsnittet, döpt till "No Going Back" finns nu att ladda ner till konsolerna, PC och Ios.

Telltale låter även meddela att de sålt över 33 miljoner episoder. En svindlande siffra som såklart lär växa ytterligare när båda de hittills släppta säsongerna kommer till Playstation 4 och Xbox One senare denna höst.

Vi avrundar med en trailer för den femte episoden, men utfärdar en rejäl spoiler-varning för er som ännu inte hunnit komma igång med säsong ett och två:

HQ

Relaterade texter

The Walking Dead: Season Two - Episode 1Score

The Walking Dead: Season Two - Episode 1

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Telltale Games återvänder med fortsättningen av serien som omdefinierade en hel genre. Tobias, ännu omskakad efter fjolårets säsongsavslutning, har tagit sig an äventyret.

Clementine-actionfigur utannonserad

Clementine-actionfigur utannonserad

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Under New York Comic Con i helgen så utannonserade Telltale Games en actionfigur av Clementine från den omåttligt poulära The Walking Dead-serien. Figuren har tagits fram...

6
Säsongsfinalen av The Walking Dead ute nu

Säsongsfinalen av The Walking Dead ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Säsong två av det ljuvliga Telltale-äventyret The Walking Dead är nu officiellt över. Det femte och sista avsnittet, döpt till "No Going Back" finns nu att ladda ner...



Loading next content