Svenska
Gamereactor
nyheter
Damnation

Hela teamet fick sparken

Teamet bakom Damnation nu arbetslösa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det står nu klart att utvecklarna bakom dunderfloppen Damnation (3/10) alla fått sparken. Huruvida studion Blue Omega Entertainment kommer att fortsätta existera eller inte framgår inte av den information som sluppit ut. Detta skrev en av programmerarna som arbetade med Damnation på Twitter tidigare i veckan:

"The entire Blue Omega team was laid off today (well, starting Friday). If anyone has job openings, send them my way and I'll pass them on."

Framkommit har även (genom Shacknews.com) att utvecklingsarbetet med Damnation var oerhört problematiskt. Tydligen ska Blue Omega Entertainment has kontrakterat två andra studios för att hjälpa till med arbetet med Damnation, två relationer som båda resulterade i "rättsliga dispyter". Det förklarar såklart varför Damnation kändes som ett slarvigt demo.

Damnation

Relaterade texter

DamnationScore

Damnation

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas har tagit del av ett alternativt amerikanskt inbördeskrig iförd för stor stetson-hatt, mumlandes att han hellre hade varit med i det riktiga kriget istället för att behöva spela Damnation...



Loading next content