Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros.

Veckans Wii-nedladdningar

Smash Bros. och Cocoto Platform Jumper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En riktig klassiker står på menyn denna vecka bland Wii-nedladdningarna. På Virtual Console kan du lägga 1000 Wii-poäng på Super Smash Bros., den första delen i den galna fightingserien som förgyllt så många regniga kvällar för redaktionen. Välj bland en massa Nintendofigurer och spöa skiten ur varandra.

Cocoto Platform Jumper (700 Wii-poäng) beskrivs nästan chockerande ärligt på nintendo.se. Eller vad sägs om denna säljpitch:

"Cocoto Platform Jumper [...] går bara ut på att hoppa högre och högre på banor som inte skiljer sig märkvärdigt mycket från varandra. Spelet påminner en aning om Rainbow Islands: Towering Adventure men med sämre spelkontroll.

Det finns visserligen ett racingspelsätt för fyra spelare också, men vi tvivlar på att några kommer att spela det istället för Mario Kart Wii. Både figurerna och miljöerna är totalt smaklösa, det var i alla fall vårt intryck."

Super Smash Bros.Super Smash Bros.Super Smash Bros.Super Smash Bros.

Relaterade texter

5
Retro-fredag med Super Smash Bros

Retro-fredag med Super Smash Bros

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Idag släpps som bekant Super Smash Bros for Nintendo 3DS (ni har väl kollat in vår recension?), och för att uppmärksamma detta kollar vi in hur allting började till...



Loading next content