Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 15

Ny Gamescom-info om FIFA 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FIFA 15 har figurerat till och från under Gamescom, och när David Rutter från EA Sports äntrade scenen under EA's presskonferens kom det ena lovordet efter det andra. Han pratade mycket om att matcherna ska vara så autentiska som möjligt och att årets upplaga kommer vara den bästa någonsin.

Han började med att bekräfta att det turkiska Superlig kommer att finnas med som fansen önskat, samt att alla 20 Premier League-arenor är inkluderade. En annan nyhet det pratades om var "Match Day Live" som kan bli en väldigt intressant funktion. Beskriven på förhand som en tjänst där verkliga matchers status och resultat hämtas hem så att du i ena sekunden kan spela ditt eget mästerskap innan du med ett knapptryck kollar om favoritlaget kammade hem segern. Utöver det närvarade också Ultimate Team Legends som, lagom till premiären, kommer ha utökas till femtio spelbara karaktärer och vara exklusivt till Xbox 360 och Xbox One.

Slutligen har målvakterna byggts om från grunden, om vi får tro självaste Tim Howard, från det engelska Everton. Med hjälp av liknande tekniker som används vid motion-scan så kommer de digitala figurerna inte bara se ut utan också röra sig som sina verkliga förlagor. Hur de reagerar beror dock fortfarande på dig så man har fortfarande svårt att skylla ifrån sig om det blir självmål.

Lite ny information för er som längtar efter årets fotbollsfest med andra ord, som för övrigt kommer till samtliga format den 25:e november i år. För sammanhangets skull kostar vi på oss en rykande färsk screenshot.

FIFA 15

Relaterade texter

FIFA 15Score

FIFA 15

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU (Översättning: Jonas Mäki)

Vi har äntligen fått sparka boll i FIFA 15. Kolla in vår mastiga recension för att se om detta är den fotbollsrevolution du väntat på till den nya generationens konsoler...

2
Ny trailer för FIFA 15 Ultimate Team

Ny trailer för FIFA 15 Ultimate Team

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det populära spelläget Ultimate Team är såsklaret en viktig del även av FIFA 15. Här får du bygga ett eget lag och visa det värdigt mot hårdkokta motståndare. Och alla...



Loading next content