Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 15

FIFA 15 innehåller alla 20 Premier League-arenor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA har just utannonserat ett nytt samarbete med Premier League som bland annat gör att samtliga 20 Premier League-arenor kan användas till FIFA-spelen. FIFA 14 hade som bekant bara åtta riktiga arenor men nu läggs alltså ytterligare 12 stycken till. EA Sports kommer också att spela in hur publiken låter på respektive arena med för att ge en rättvis bild av ramsor och hur det låter när det både går bra och dåligt för laget samt även enskilda misstag som snedpassningar och liknande, vilket ofta bemöts med vissel och oljud.

Detta utökade samarbete gör även att EA kan återskapa över 200 Premier League-spelare. En annan ny funktion är den målteknik som används för att avslöja om en boll var i mål eller ej. Utöver det kommer FIFA 15 använda sig av Premier Leagues grafik såsom måltavlor, laguppställningar, klocka med mera.

FIFA 15 släpps den 25 september till flera olika format, men EA har inte specificerat om detta gäller alla av dem (vi tippar på PC, Playstation 4 och Xbox One). I väntan på att spelet ska släppas, kolla in den trailer som lanserats dagen till ära, du hittar den här nedan.

HQ
FIFA 15

Relaterade texter

FIFA 15Score

FIFA 15

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU (Översättning: Jonas Mäki)

Vi har äntligen fått sparka boll i FIFA 15. Kolla in vår mastiga recension för att se om detta är den fotbollsrevolution du väntat på till den nya generationens konsoler...

2
Ny trailer för FIFA 15 Ultimate Team

Ny trailer för FIFA 15 Ultimate Team

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det populära spelläget Ultimate Team är såsklaret en viktig del även av FIFA 15. Här får du bygga ett eget lag och visa det värdigt mot hårdkokta motståndare. Och alla...



Loading next content