Svenska
Gamereactor
nyheter

Twitter kommer till Xbox Live

140 tecken åt gången

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Twitter är en drog, det finns ingen tvekan om saken. Att konstant uppdatera världen om vad man håller på med eller kommunicera med andra människor genom färre än 140 tecken åt gången har en hypnotiserande effekt. Twitter är dessutom gigantiskt, så det var inte speciellt överraskande när Microsoft under sin presskonferens avslöjade att tjänsten kommer att lanseras till Xbox Live i höst, i samma veva som Facebook dyker upp.

Vi fick inte se jättemycket om hur det är tänkt att fungera i praktiken, om man kunner komma skicka Twitter-uppdateringar (eller "tweets", som vi Twitter-missbrukare brukar säga...) inne i spel eller om man kommer kunna få upphoppande uppdateringar på samma sätt som man får Live-meddelanden nu. Många användare är vana vid att använda speciella program för alla sina Twitter-behov och än så länge har vi inte sett något som tyder på att Microsoft kommer att implementera någon mer avancerad funktionalitet för tillfället.

I höst är det tänkt att Twitter ska lanseras på Xbox Live och jag ser redan fram mot att irritera världen genom att uppdatera den varje gång jag har fått stryk i Street Fighter IV online.

Twitter kommer till Xbox Live


Loading next content