Svenska
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Heart of the Swarm

Blizzard om hur fusket i Starcraft II bekämpas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har publicerat ett inlägg på Battle.net där de berättar om hur de bekämpar fusk i Starcraft II, och hotar de som nyttjar fusk och moddar med permanenta banningar. Du kommer alltså inte kunna spela Starcraft II med ditt Battle.net-konto något mer om du skulle bli påkommen.

Utvecklaren använder sig av spelets rapporteringsfunktion, där spelare kan rapportera varandra om de misstänker fusk. Bizzard tar sig sedan en titt på reprisen och använder metoder som gör det lätt att avgöra om en spelare använder sig av fuskmjukvara.

De vill såklart inte gå in på detalj hur dessa metoder ser ut, men de menar att de bannar folk i omgångar för att inte göra fuskare misstänksamma när personer som använder samma moddar som dem plötsligt blir bannade en efter en.

Gamereactor är såklart emot fusk över nätet, och önskar att allt fler utvecklare bestämmer sig för att bannlysa fuskare permanent från sina spel.

Starcraft II: Heart of the Swarm
Har du fuskat, eller stött på en fuskare, i Starcraft II?

Relaterade texter

0
BoxeR väljs in i Esports Hall of Fame

BoxeR väljs in i Esports Hall of Fame

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Koreanska StarCraft: Brood War- och StarCraft II-spelaren Lim "BoxeR" Yo-Hwan har valts in i ESL Esports Hall of Fame. Han är känd inte bara för sin talang, utan även för...

1
Korea vann StarCraft II Nation Wars V

Korea vann StarCraft II Nation Wars V

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

StarCraft II Nation Wars V-finalen har just avslutats och det blev Korea som avgick med segern efter att ha slagit Holland (och innan det Finland). ILee' INnoVation' Shin...



Loading next content