Svenska
Gamereactor
nyheter
Gone Home

England får fysisk utgåva av Gone Home

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Indie-titeln Gone Home signerad The Fullbright Company har fram tills idag enbart sålts på digital väg. Ville man ha en fin liten låda att ställa på hyllan fick man byta spel och så var det med det. Men nu ska det bli ändring på den saken, i ett pressmeddelande som Videogamer.com har tagit del av framgår det att en fysisk utgåva är på väg.

Lådan, som lanseras den 3:e juli, kommer att innehålla en DRM-fri kopia av spelet, en extra Steam-nyckel, klistermärken, en affisch och den klassiska samlingen konceptbilder. Även om det rör sig om England (samt Irland, Benelux, Italien, Österrike, Nya Zeeland, Sydafrika och Tjeckien) kan du om du inte spelat det ännu förhandsboka ett exemplar för import från brittiska Amazon (som börjar sälja från den 4:e juli), där utgåvan ligger på 24,99 pund vilket i Sverige blir ungefär 300 kronor.

Gone Home

Relaterade texter

4
Gone HomeScore

Gone Home

RECENSION. Skrivet av David Eriksson

En ganska vanlig familj, med ganska vanliga problem, utgör stommen i Gone Home, en av årets finaste indie-titlar...

4
När atmosfären skrämmer upp dig

När atmosfären skrämmer upp dig

ARTIKEL. Skrivet av Andreas Blom

Det behöver inte stå skräck på lådan för att man ska vilja tända lamporna, gå ner i fosterställning och intala sig att "spöken finns inte". Andreas koserar om hur atmosfär i spel kan ge tillfällen där han blev rejält uppskrämd.

6
England får fysisk utgåva av Gone Home

England får fysisk utgåva av Gone Home

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Indie-titeln Gone Home signerad The Fullbright Company har fram tills idag enbart sålts på digital väg. Ville man ha en fin liten låda att ställa på hyllan fick man byta...



Loading next content