LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Wolfenstein: The New Order

      Stora problem med bilduppdateringen i Wolfenstein

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Wolfenstein: The New Order släpptes idag och vi har försökt spela PC-versionen i syfte att plåta bilder och skriva om hur den står sig gentemot Xbox One- och Playstation 4-versionerna, något som gett extremt dålig utdelning.

      Det visar sig nämligen att Wolfenstein: The New Order är så gott som ospelbart på vårt AMD-testkort, och en snabb sökning på internet visar att andra lider av liknande problem. PC Gamer skriver att de inledningsvis inte fick igång spelet alls (något som inte var fallet för oss på Gamereactor) och att spelets inledande tutorial sedan rullade på i genanta fem bilder per sekund, som bäst.

      Genom att sänka grafikinställningarna till lägsta möjliga kan man ta sig vidare i dryga 10-25 bildrutor per sekund för att sedan spela det första uppdraget med betydligt bättre resultat, tydligen, men sedan dyker problemen upp igen. Problemen är, för oss, så stora att inte ens de inledande, korta klippen med logotyper flyter som de ska. Att uppdatera drivrutinerna till AMD Catalyst 14.4 hjälper, men det är fortfarande långt från optimalt.

      Det går att få marginellt bättre resultat genom att experimentera med inställningarna (och Gamereactor Finland hälsar att deras version fungerar finemang), men i nuläget kan vi inte komma till någon annan slutsats än att det är högst otryggt att köpa PC-versionen av Wolfenstein: The New Order, och att Machine Games behöver uppdatera sitt spel.

      Wolfenstein: The New Order

      Relaterade texter

      Wolfenstein: The New OrderScore

      Wolfenstein: The New Order

      RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

      Vi har återigen attackerat spelvärldens värsta patrask med maskingeväret i högsta hugg. Såhär bra är svenska Machine Games nya Wolfenstein-spel...



      Loading next content