Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Volition arbetade på ett postapokalyptiskt western-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Volition, teamet bakom bland annat Saints Row-serien, avslöjade under den gångna GDC-mässan att de under det senaste året arbetat hårt på ett postapokalyptiskt cowboy-spel med lika stora delar Saints Row som Rage och Red Dead Redemption. Projektet gick under arbetsnamnet Zeus och var fram till nedläggningen för ett par månader sedan Playstation 4-exklusivt. Volitions egen Greg Donovan sade såhär under sin keynote förra veckan:

"Zeus ägde rum i ett postapokalyptiskt Rio proppat med action. Spelaren var tänkt att kontrollera en revolverman och spelbarheten var mer fokuserad på markstrider och mer analoga vapen än vad som exempelvis hittas i Saints Row. Vi vet att vi hade kunnat göra ett bra spel av Zeus men det hade tagit för lång tid."

Greg Donovan berättade sedan att man just nu arbetar på ett hemligt projekt där man tagit till vara på teknik och idéer från Project Zeus. Ska vi gissa på att det hemliga spelet är... Saints Row V?

Saints Row IV

Relaterade texter

Saints Row IVScore

Saints Row IV

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Vi har tagit en paus från allt vad vardagsliv och tristess innebär i den obönhörligt löjliga värld Volitions senaste spel bjuder på. Följ med Tobias till Saints Row IV:s galna värld.



Loading next content