Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokemon Yellow

Spela Pokémon tillsammans på Twitch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ibland blir man förbryllad över hur underbara idéer vissa människor kan få. Just en sådan person har knåpat ihop en emulator till ett av de första Pokémon-spelen till Gameboy som möjliggör att Twitch-chatten används för att styra spelet - och alla kan bidra med sina egna kommandon.

Emulatorn känner igen kommandona left, right, up, down, A, B, start samt select och matas enkelt in i chattfönstret på Twitch Plays Pokemon varpå direktströmmen av spelet svarar på samtliga kommandon. Det är kaosartat, minst sagt, med 3000 användare som frenetiskt sitter och matar in kommandon.

På något underligt vis har man lyckats slå den första gymledaren och befinner sig nu på Nugget Bridge med en Pidgey i nivå 16 och en Charmeleon i nivå 26. Det går sakta framåt, men med tillräckligt mycket tur kan kanske Twitch-befolkningen ro detta i hamn, och tillsammans ta sig igenom Pokémon i sin helhet.

Pokemon Yellow

Relaterade texter

9
Spela Pokémon tillsammans på Twitch

Spela Pokémon tillsammans på Twitch

NYHET. Skrivet av Johannes Leander

Ibland blir man förbryllad över hur underbara idéer vissa människor kan få. Just en sådan person har knåpat ihop en emulator till ett av de första Pokémon-spelen till...



Loading next content