Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed IV: Black Flag

10 miljoner sålda Assassin's Creed IV: Black Flag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så har turen kommit till Ubisoft att ha sin kvartalsrapport, och de lät redovisa en lägre försäljning än vanligt, vilket man dock hade räknat med och delvis förklarade med de nya konsolerna. På glädjekontot fanns Assassin's Creed IV: Black Flag som sålt totalt 10 miljoner ex till butik. Det är något mindre än Assassin's Creed III, men Ubisoft påpekade att fyran istället har sålt bättre veckorna efter jul än trean gjorde när det släpptes.

Fram till och med mars räknar Ubisoft med att ha nått 11 miljoner sålda Assassin's Creed IV: Black Flag. På besvikelsekontot hittas däremot Rocksmith som totalt bara kommit upp i en miljon sålda ex fördelat på två spel. Klart mindre än Ubisoft räknat med.

För övrigt var 12% av de sålda spelen till Playstation 4 mot 9% för Xbox One, något som stämmer väl överens med konsoltillverkarnas redovisade försäljning. Hyggligt jämt skägg med häng för Playstation 4. alltså.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterade texter

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Ett av höstens största spelsläpp är en välbehövd men något schizofren nystart för Assassin's Creed-serien. Tobias är något kluven, men ändå rejält imponerad...



Loading next content