Svenska
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur IV

Soul Calibur-bakgrunder

Pryd din TV eller skrivbord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Soul Calibur IV har vansinnigt läcker artwork och vi har förstås fått alltihop i extremt hög kvalitet. Därför tänkte vi dela med oss av den. Här följer sexton stycken exklusiva bakgrundsbilder, anpassade för 1080p men förstås användbara oavsett skärmstorlek. Oavsett om du gillar de gamla Soul Calibur-klassikerna eller bara vill ha Darth Vader som bakgrundsbild borde du hitta något som passar.

Xbox 360:
Spara en av filerna på ett USB-minne, MP3-spelare eller något annat som fungerar som lagringsenhet och går att koppla via USB. Koppla denna till 360:n. Välj mediafliken, Pictures och sedan Portable Device. Bläddra fram till bilden och tryck Y för att välja Apply As Background. Bilden går sedan att hämta igen under temainställningar på din profil.

Playstation 3:
Här finns två sätt att få in bilden på konsolen. Antingen kan du helt sonika starta webbläsaren, gå in på den här nyheten, ta upp den stora versionen av bilden, trycka triangel, Fil och Spara Bild. Eller så sparar du filen på en USB-enhet som ovan och kopplar den till Playstation 3:an. Bläddra till Foto och upp till USB-enhet. Bläddra fram bilden och tryck triangel, välj Kopiera.

När något av ovanstående är gjort, bläddra sedan ner till en ny mapp med dagens datum. Tryck upp bilden med X, tryck sedan triangel och välj Använd som skrivbordsunderlägg. Så länge bilden ligger kvar på hårddisken kan du byta ut den och stoppa tillbaka senare.

Mycket nöje!

Soul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IV
Soul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IV
Soul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IV
Soul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IVSoul Calibur IV

Relaterade texter

Soul Calibur IVScore

Soul Calibur IV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mitsurugi, Sophitia och gänget är tillbaka igen. Och det i bättre form än på mycket länge i ett superambitiöst spel...

Ett litet litet grönt troll

Ett litet litet grönt troll

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi spelar Soul Calibur IV så fingrarna blöder på redaktionen och det inte långt kvar till recensionen. Här är en liten grön bildspecial föreställandes ett litet otäckt jedi-troll...



Loading next content