Svenska
Gamereactor
nyheter
Civilization Revolution

Förra veckans PSN-nytt

Civ-demo och annat trevligt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den stora nyheten i förra veckans PSN-uppdatering (som vi inte hann skriva om på grund av midsommar) är nog det mastiga demot på Civilization Revolution. Om du vill se hur Civilization fungerar på konsol (det senaste försöket var nog ettan som släpptes bland annat på SNES) så är det bara att ladda ner och prova.

Ett mindre intressant demo som kanske kan underhålla för stunden åtminstone är Dark Sector. Det kompletta spelet var rätt enformigt, så kanske kan du uppfylla ditt behov av att kasta en stålbumerang på dumma låtsasryska soldater med demot.

Guitar Hero III uppdateras som vanligt, med tre låtar signerade Coldplay, för 55 kronor. Everybody's Golf: World Tour får (fore!) en ny golfbana placerad i Australien för 35 kronor. Och så kan alla som ännu inte skaffat expansionerna till Warhawk nu köpa båda två, Omega Dawn och Broken Mirror, för endast 70 kr, ett klart bra val om du är en någorlunda aktiv Warhawkare.

Gratismaterialet innefattar också lite nya spelsätt i High Stakes Poker, lite info om GT Academy och så två skumma trailers om ett kommande musikprogram som Sony tänker lansera via PSN. Däremot får vi vänta på den läckerbit som USA får idag: en gratis databas fylld till bredden med Metal Gear-information.

Civilization RevolutionCivilization RevolutionCivilization Revolution

Relaterade texter

Civilization RevolutionScore

Civilization Revolution

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det mest klassiska strategispelet av alla tvingar folk som hävdat att genren inte fungerar utan en mus att tänka om



Loading next content