Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

Fan skriver 400 sidor manus för att "laga" Mass Effect

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Få spelslut har väckt så starka åsikter som det i Mass Effect 3. Fans mailade till Bioware, vände sina klagomål mot spelforum, det skämtades på sociala medier och vissa krävde pengarna tillbaka. Ingen lär dock ha tagit det så långt som Gerry Pugliese. Han har nämligen skrivit ihop ett 400 sidor långt manus med ny dialog, nya uppdrag, nya möten och framförallt över tio olika slutscenarion.

Alltsammans går att läsa via den här länken.

400 sidor är mycket text. Riktigt mycket. Inte ens Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, en bok som alltså redogör för ett hundraårigt liv och lite till, når upp dit. Den är bara 392 sidor lång.

Men, som Pugliese poängterar så gjorde han det inte bara för den goda sakens skull. Han adresserar också den som eventuellt vill anställa honom, för att han älskar Mass Effect, han älskar spel, han vill jobba med dem och han vet att han kan.

Mass Effect 3

Relaterade texter

Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags för Nintendo-spelarna att få avnjuta finalen av Biowares rollspelsepos. Vi har recenserat och tagit reda på vad Wii U Gamepad kan tillföra äventyret...

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

En av de mest upphaussade uppföljarna någonsin är nu äntligen här. Infrias de enorma förväntningarna? Steinholtz har konverserat, flörtat och skjutit sig till svaret i Mass Effect 3



Loading next content