Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI är "på god väg"

Och hela 75% av Take-Twos intäkter visar sig komma från försäljningen av olika sorters mikrotransaktioner...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kvartalsrapporterna för april - juni fortsätter levereras och sent igår var det dags för Take-Two att presentera sin rapport. De hade mycket intressant att berätta, till exempel att inte mindre än 75 procent av deras nettoinkomster kommer från "recurrent consumer spending", vilket är ett finare sätt att säga loot-lådor, mikrotransaktioner och virtuell valuta.

Förvänta dig alltså att fler spel lär bli free-to-play eller ha liknande strategier framöver, eftersom en så liten del av intäkterna numera faktiskt kommer från försäljningen av TV-spel. Men under kvartalsmötet nämndes även Grand Theft Auto VI av Take-Twos VD Strauss Zelnick, som sade:

"Development is well underway, they're (Rockstar) determined to set creative benchmarks for the series, industry and entertainment."

Även om detta absolut inte är en bekräftelse på att spelet kommer att släppas eller ens visas inom en snar framtid, kan det ändå vara ett tecken på att Grand Theft Auto VI inte är så långt borta som vissa rykten påstått.

Grand Theft Auto VI

Relaterade texter

Allra bäst: Rockstar

Allra bäst: Rockstar

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Rockstar har under årens lopp gjort en del missar (Warriors, Manhunt) men även drämt ur sig några av de mest minnesvärda actionspelen genom alla tider. Här kommer deras fem bästa, rankade i en Allra bäst-omgång...



Loading next content