Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Tekken 8 tycks vara bekräftat med kort teasertrailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under helgen fick vi se några av världens bästa Mortal Kombat 11-, MultiVersus-, Street Fighter V- och Tekken 7-spelare (med flera) sparka ändalykt tillsammans i Evo-turneringen för att kora vem som är världens bästa fighting-spelare, och välbekant stil fick vi även veta lite mer om framtiden för genren.

Efter turneringens Tekken 7-final fick vi se en trailer som avslöjade att Tekken 7 kommer få en uppdatering den 17 augusti som ska ändra styrkeförhållandet för vissa fighters och introducera nya taktiker. Men det som fick publiken att jubla mest var trailerns sista sekunder, där vi först fick Kazuya Mishimas slut från seriens allra första spel innan det plötsligt byttes till en modern version av honom komplett med budskapet "Get Ready".

Irriterande nog stod det dock ingenting om Tekken 8 eller när vi kan förvänta oss mer information, men Bandai Namco är förmodligen inte galna nog att jävlas med fansen på det här viset - så räkna med en ny utannonsering inom en inte alltför avlägsen framtid.

HQ
Tekken 8

Relaterade texter

Tekken 8Score

Tekken 8

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Soul Calibur får ursäkta, men Bandai Namcos allra främsta strykpåsar är nu tillbaka för att återigen banka varandra sönder och samman...

Tekken 8 är mäkta poppis på Steam

Tekken 8 är mäkta poppis på Steam

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Bandai Namcos slagsmålspåse går som tåget på Steam och har med lätthet sprungit om föregångaren i popularitet - med råge. I skrivande stund är spelarbasen närmare 50 000,...



Loading next content