Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide försenat till november

Xbox Series S/X-versionen "kommer lanseras kort därefter" enligt utvecklarna, utan att specificera det närmare än så...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av höstens hetaste spel för actionfantaster är Warhammer 40,000: Darktide, som skulle ha lanserats i september (och som även ingår med Game Pass från och med dag ett). Men du har säkert lagt märke till att det har varit väldigt tyst utanför större evenemang från utvecklaren Fatshark?

Nåväl, det visar sig att det finns en anledning till det. Spelet kommer helt enkelt inte att hinna bli klart i tid, och i ett inlägg på Twitter förklarar Fatsharks VD och medgrundare Martin Wahlund att studion kommer att göra "whatever it takes to get you the best possible game". På grund av detta är premiärdatumet nu flyttat till den 30 november "to improve stability, performance, and to mature key systems".

Det bör noteras att det nya datumet endast gäller för PC och att Xbox Series S/X "will launch shortly after". Om detta betyder december eller nästa år återstår att se. Det bör noteras att det planeras tester och betor innan dess, så om du vill prova Warhammer 40,000: Darktide i förväg kan du surfa över hit för att anmäla intresse.

Warhammer 40,000: DarktideWarhammer 40,000: Darktide
Warhammer 40,000: DarktideWarhammer 40,000: Darktide

Relaterade texter

0
Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)Score

Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt års försening har nu Xbox Series S/X -versionen av svenska Fatsharks senaste actionäventyr lanserats, samtidigt som stora förändringar gjorts med en ny patch. Vi har recenserat...

5
Warhammer 40,000: DarktideScore

Warhammer 40,000: Darktide

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hackat demoner med; spadar, motorsågssvärd, hammare och sprängt dödssjuka monster med granatkastare i Vermintide-utvecklarnas senaste...



Loading next content