Svenska
Gamereactor
nyheter

Halo fick Paramount+ att växa snabbt och folk såg alla avsnitt

Master Chief verkar ha fått en fenomenal start som TV-seriehjälte nu när den första säsongen summeras av Paramount+...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Halo-serien hade äntligen premiär tidigare i år efter runt två decennier av väntan på en spelfilms-Halo. Den visades som bekant på Paramount+, vilka tog en hel del risker med serien eftersom den var riktigt dyr att producera med en budget på runt 100 miljoner kronor per avsnitt.

Men även om vissa fans inte gillade alla aspekter av showen, så lönade sig satsningen ändå i slutändan, vilket avslöjas i en ny rapport från Variety. Det visar sig att Halo är den näst största serien någonsin på Paramount+, endast slagen av Yellowstone-prologen 1883, och den har också "consistently high" mängder människor som tittar på alla episoderna istället för att ge upp efter några avsnitt. Lägg till allt detta att Paramount+ fick ett stort uppsving i användarantal tack vare Halo, och du kanske förstår varför det kommer att vara en central del av streamingtjänsten framöver.

Eftersom andra säsongen av Halo redan är bekräftad, i vilken Pablo Schreiber som Master Chief, så undrar vi nu vad du har för förväntningar på den andra säsongen?

Halo fick Paramount+ att växa snabbt och folk såg alla avsnitt


Loading next content