Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Mortal Kombat-röstskådespelare verkar antyda nytt spel i serien

Är det dags för Mortal Kombat 12? Johnny Cage röstskådespelare tycks iallafall antyda detta i nu borttagen tweet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mortal Kombat 11 släpptes i april 2019, en enklare tid då ingen visste vad covid-19 var och som känns nästan obegripligt länge sedan. Sedan dess har spelet underhållit oss ordentligt, men vi är väl inte de enda som ser fram emot nästa installation i serien?

Lyckligtvis verkar det som att den kan vara på väg. Johnny Cage-röstskådespelaren twittrade en video av sig själv hos Warner Bros, ackompanjerad av vad som verkade vara Mortal Kombat 2-musik och en högtalare som sa "Every deadly technique. It's savage combat."

Även om detta egentligen inte säger så mycket och kom utan förvarning, tolkade många att det var en indikation på att han hade gjort inspelningar för nästa del i serien. Spekulationerna kunde ha slutat där, men när tweeten plötsligt togs bort utan någon kommentar - då vet man att någon bett honom göra detta.

Fortfarande inte mycket att gå på, men vad tror du om den här historien?

Mortal Kombat 11

Tack VGC

Relaterade texter

3
Mortal Kombat 11: AftermathScore

Mortal Kombat 11: Aftermath

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Med tre nya karaktärer och ett nytt singleplayerläge vill Netherrealm Studios skaka nytt liv i Mortal Kombat 11. Vi har kollat in om seriens första riktiga expansion håller måttet...

7
Mortal Kombat 11 - SwitchScore

Mortal Kombat 11 - Switch

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mortal Kombat 11 släpptes nyligen till PC, Playstation 4 och Xbox One - men faktum är att det även finns till Nintendos hybridkonsol. Nu har vi kollat in om det håller måttet...



Loading next content