Svenska
Gamereactor
nyheter
The Texas Chain Saw Massacre

The Texas Chain Saw Massacre ingår med Xbox Game Pass

Nästa år är det dags att försöka över Leatherface framfart i asymmetriska multiplayer-spelet The Texas Chain Saw Massacre...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Friday the 13th: The Game blev snabbt populärt när det släpptes 2017, men på grund av licensproblem tvingades servrarna stänga relativt kort efter premiären. Lyckligtvis har Gun Media inte gett upp konceptet och redan i december utannonserade de The Texas Chain Saw Massacre.

Det är en titel i samma anda, vilket innebär asymmetrisk multiplayer med överlevande tonåringar och en kraftfull samt skrämmande mördare. Under Xbox Games Showcase: Extended sent igår fick vi en bättre titt på spelet, som också bekräftades vara en Game Pass-titel redan från och med dag ett när det släpps nästa år till PC, Playstation och Xbox.

Kolla in The Texas Chain Saw Massacre nedan, vi måste säga att det ser ut som om Gun Media verkligen har lyckats få till atmosfären i den klassiska skräckserien, eller vad säger ni.

HQ
The Texas Chain Saw Massacre

Relaterade texter

The Texas Chain Saw MassacreScore

The Texas Chain Saw Massacre

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Teamet bakom bland annat Little Big Planet 3 samt Sonic Allstars Racing har plagierat multyplayersuccén Dead by Daylight och Hegevall är allt annat än imponerad...



Loading next content